duminică, 30 aprilie 2017

SAPUNUL LICHID DOVE -CALITATE, FINETE SI HIDRATARE

Sunt convinsa ca majoritatea cunoasteti produsele Dove,mai ales celebrele sapunuri. La inceput au aparut cele solide si imi amintesc ca era o mandrie sa folosesti un astfel de sapun. Acum multumita celor de la https://www.facebook.com/BUZZStoreRomania/?ref=page_internal am ocazia sa testez sapunul lichid Dove primit in cadrul campaniei organizate pe pagina .Am primit pentru testare pachetul  #buzzdove ce contine 3 sticle cu pompa sapun lichid Dove 250 ml ,o rezerva de 500 ml ,un prosop foarte drăguț și materiale informative. 



Toata familia ,precum si cailalti prieteni care l-au folosit sunt incantati de calitatile acestui sapun crema ,care transforma curatatul mainilor intr-un moment de relaxare si in acelasi timp hidratare a pielii.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1309357015817450&set=pcb.1309357265817425&type=3

Concluzi amea este ca săpunul-lichid crema Dove mi-a hidratat mainile și pielea a devenit catifelata și fina. Cu o singura apăsare pe pompita dozatoare, sapunul-crema ajunge pe mâinile gata sa fie răsfățate. Il ecomand cu drag!  Folosind zilnic acest săpun, nu veți mai avea nevoie mereu de crema de mâini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu