sâmbătă, 25 martie 2017

CAROLIMETRU TERMIC DE LA CAROLI

Produsele Caroli sunt delicioase in toate formele de la faimosii cremwursti pana la salamuri,carnati ,sunculita si alte specialitati. Cu ciuperci ,ceapa,vinete sau dovlecei la gratar ,cu sos de rosii sau de ardei ,cu legume gratinate sau la tigaie ,au un gust ce ne rasfata papilele gustative. Cine nu il cunoaste pe Servetelul Carolino si nu a inceput apoi sa ,,cremwurstareasca cremwurstii " singur, la serviciu sau impreuna cu familia ? Ei bine, acum cei de la Caroli vin cu o idee noua de #mâncarecunotificare si anume : etichetele inovatoare cu ecran termosensibil, folosite de acum la Salamurile Semenic Caroli.



Pentru a evidenția că produsele Caroli sunt păstrate la temperatura optimă, respectiv la 2-8°C, cele 3 SKU-uri de Salam Semenic Extra de la Caroli au de acum o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil.Acest cadran termosensibil își schimbă culoarea în functie de temperatura produsului:

•   sub 8°C are culoarea verde


•   peste 8°C incepe să sa coloreze in galben

Când cadranul termosensibil începe să se coloreze în galben este un semn de atenționare că produsul trebuie reamplasat la rece, sub 8°C.


http://www.caroli.ro/ro/carolimetru-termic/#.WL_gEDvyhPY


Ceea ce mi se pare demn de apreciat la Caroli Foods este faptul ca au avut grija sa nu creasca pretul de vanzare al produselor, semn ca le pasa atat de sanatatea consumatorilor cat si de puterea lor financiara. Cati alti producatori ar face acelasi lucru in goana dupa castig  a zilelor noastre ?

Si eu mai cred ceva : ca produsele Caroli detin un ingredient secret ce consta in dragostea fata de clientii sai ,iar noi ne bucuram  sa o primim si sa o daruim mai departe ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu