joi, 2 februarie 2017

Blogal Initiative - o initiativa de succeshttps://blogalinitiative.ro/ implineste zilele acestea 6 ani de activitate si bineinteles ca acum la inceput de an si cu aceasta ocazie, le ofera noi surprize membrilor sai. Pana acum au oferit bloggerilor premii in valoare de 200.000 de euro. Participand la campaniile lor, pe langa faptul ca iti exersezi creativitatea, nu ramai nerecompensat, asa incat esti stimulat in continuare sa faci parte din aceasta comunitate frumoasa. Premiile lor sunt in functie de campanie, foarte divesificate :gadget-uri, excursii, vouchere, experiențe inedite, bani samd. Pe langa acestea primesti: 1punct pe zi pentru primul articol aparut pe blogul participant, 10 puncte pentru primul articol inscri intr-o tema data, 5 puncte pentru urmatoarele doua articole pe tema respectiva, 20 de puncte la adaugarea widget-ului pe blogul personal, 20 de puncte la recomandarea unui nou blogger inscris pe platforma care participa la prima sa campanie. In plus la orice problema ai ,ti se raspunde prompt de catre administratorul site-ului , astfel incat prinzi curaj si inveti intotdeauna ceva nou in acest domeniu.  
Si eu am inceput timid sa imi fac un blog acum trei ani si desi nu am timpul suficient sa ma ocup indeajuns de el , tot am participat si am castigat la doua dintre campanii : cea de la Danonino si de la Oriflame.
Asa ca daca vrei sa faci parte din  platforma https://blogalinitiative.ro/ ,sa castigi premii utile si sa iti faci si prieteni nu ezita sa  intri in aceasta comunitate frumoasa !

LA MULTI ANI RODNICI SI FRUMOSI BLOGAL INITIATIVE! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu