marți, 14 iulie 2015

O ZI DIN VIATA MEA

Nu am sa va scriu despre lucrurile care se repeta zilnic viata mea : mancat, plimbat, dormit samd ci despre cateva activitati pe care le fac cel mai des, incercand sa transform o zi obisnuita intr-una memorabila. Dimineata deoarece primesc un pupic atat de dulce de la baietelul meu incerc sa  servesc micul dejun cat mai vesel si cu multa buna dispozitie. Urmeaza dusul si folosirea celui mai eficient deodorant https://www.facebook.com/RexonaRomania .
 Deodorantul antiperspirant roll-on Rexona Pure Protection ofera 48 ore de protectie eficienta impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut. In plus, formula speciala de ingrijire a pielii sensibile nu contine parfum, alcool, parabeni sau coloranti, iar tu te vei simti protejata intreaga zi.
Rexona Pure Protection stick ingrijeste delicat pielea sensibila a subratului, iar tu te poti bucura de 48 ore de protectie imbatabila impotriva transpiratiei.Deodorantele antiperspirante Rexona sunt create pentru a te proteja impotriva mirosului neplacut cauzat de transpiratie si pentru a-ti oferi o senzatie de prospetime de durata, indiferent de gama Rexona pe care o alegi. 
Apoi merg la servici unde fac destula miscare fiind nevoita sa primesc, sa asez marfa pe rafturi sa raspund cerintelor clientilor,dar aliatul meu este REXONA. Cand ma intorc acasa baietelul meu abia asteapta sa danseze si sa particip alaturi de el la orice activitate de obicei in aer liber. Nu am nevoie de sala :) deoarece o zi in parc alaturi de baiatul meu cel plin de energie ma ajuta sa fac miscare si chiar daca sunt destul de solicitata aliatul meu este deodorantul antiperspirant  https://www.facebook.com/RexonaRomania ce contine tehnologia patentata MotionSense System – microcapsule ce elibereaza prospetime la fiecare miscare. Ma misc mai mult si sunt mai protejata!




Si tu de ce ai ales Rexona? Cu ce crezi ca se diferentiaza fata de alte produse?

4 comentarii: